TeenHelp
Support Forums Today's Posts Chat Room

Get Advice Connect with TeenHelp Resources
HelpLINK Facebook     Twitter     Tumblr     Instagram    Hotlines    Safety Zone    Alternatives    The Holiday Resource


You are not registered or have not logged in

Hello guest! (Not a guest? Log in above!)

As a guest on TeenHelp you are only able to use some of our site's features. By registering an account you will be able to enjoy unlimited access to our site, and will be able to:

  • Connect with thousands of teenagers worldwide by actively taking part in our Support Forums and Chat Room.
  • Find others with similar interests in our Social Groups.
  • Express yourself through our Blogs, Picture Albums and User Profiles.
  • And much much more!

Signing up is free, anonymous and will only take a few moments, so click here to register now!


Technology and Gaming This forum is for discussions about your hardware, software, game or anything Web-related.

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread
  (#1 (permalink)) Old
NuHalo Offline
Strength.
Regular TeenHelper
*****
 
NuHalo's Avatar
 
Name: Shaun
Age: 31
Gender: Male
Location: Winnipeg, MB, Canada

Posts: 448
Blog Entries: 22
Join Date: January 5th 2009

Google Chrome problems. - January 28th 2009, 03:11 AM

I have been using the browser sinc eit launched, and it has worked really well since then. Until now, dor some reaon, whenever I visit a forum that uses vBulliten (including TH! ) I can look around... but every once in a while it drops my internet connection and I have to wait 30-40 seconds before i can continue. I am using a Belkin wireless router with PPPoE, I don't know if that will help but it is better to know every little detail. Even when i use a wired connection it does this... so is it my router or my browser?
If i use firefox, everything is fine... kinda. In the end, I can use firefox but i would prefer google considering firefox forgets my passwords every time i close the window. And, i find google chrome to be alot faster.
Anyways, anyone have a solution? i'm running Vista premium.


Click here to PM me any time, I'm here to help you if you want to talk to someone.

Beware lest you lose the substance, by grasping at the shadow. - The Dog and the Shadow, Aesop
  Send a message via MSN to NuHalo  
  (#2 (permalink)) Old
Deep Brown Eyes Offline
Hic Sunt Dracones
Experienced TeenHelper
******
 
Deep Brown Eyes's Avatar
 
Age: 29
Gender: Male

Posts: 513
Blog Entries: 8
Join Date: January 6th 2009

Re: Google Chrome problems. - January 28th 2009, 06:42 PM

Make sure your firefox privacy settings are like this to stop it from deleting your saved passwords:


   
  (#3 (permalink)) Old
NuHalo Offline
Strength.
Regular TeenHelper
*****
 
NuHalo's Avatar
 
Name: Shaun
Age: 31
Gender: Male
Location: Winnipeg, MB, Canada

Posts: 448
Blog Entries: 22
Join Date: January 5th 2009

Re: Google Chrome problems. - January 29th 2009, 01:57 AM

Pretty much looks exactly like that.
I don't know why these browsers are doing that they are doing, they worked fine when I first used them =\


Click here to PM me any time, I'm here to help you if you want to talk to someone.

Beware lest you lose the substance, by grasping at the shadow. - The Dog and the Shadow, Aesop
  Send a message via MSN to NuHalo  
Closed Thread

Bookmarks

Tags
chrome, google, problems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




All material copyright ©1998-2020, TeenHelp.
Terms | Legal | Privacy | Conduct | Complaints | Mobile

Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000-2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search engine optimization by vBSEO.
Theme developed in association with vBStyles.