TeenHelp
Support Forums Today's Posts

Get Advice Connect with TeenHelp Resources
HelpLINK Facebook     Twitter     Tumblr     Instagram    Hotlines    Safety Zone    Alternatives

You are not registered or have not logged in

Hello guest! (Not a guest? Log in above!)

As a guest on TeenHelp you are only able to use some of our site's features. By registering an account you will be able to enjoy unlimited access to our site, and will be able to:

  • Connect with thousands of teenagers worldwide by actively taking part in our Support Forums and Chat Room.
  • Find others with similar interests in our Social Groups.
  • Express yourself through our Blogs, Picture Albums and User Profiles.
  • And much much more!

Signing up is free, anonymous and will only take a few moments, so click here to register now!


Technology and Gaming This forum is for discussions about your hardware, software, game or anything Web-related.

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
  (#1 (permalink)) Old
Brandon Offline
Member
I can't get enough
*********
 
Brandon's Avatar
 
Name: Brandon
Age: 29
Gender: Male

Posts: 2,540
Join Date: January 6th 2009

Strange Internet Problem - March 20th 2011, 04:34 PM

I started getting this problem where I can connect to the internet just fine, but I can't access websites on Firefox or Internet Explorer. Just recently I tried using Steam's In-Game web browser and it allows me to access websites. Before I tried Steam, I used the command prompt to ping certain websites and it definitely gets a ping. I thought this could be a virus, but I have Avast and scanned in two different methods (don't tell me to download AVG lol). I use Comodo Firewall, and Avast anti-virus. I'm using Windows 7 with a custom built PC.
   
  (#2 (permalink)) Old
Brandon Offline
Member
I can't get enough
*********
 
Brandon's Avatar
 
Name: Brandon
Age: 29
Gender: Male

Posts: 2,540
Join Date: January 6th 2009

Re: Strange Internet Problem - March 20th 2011, 04:56 PM

Nevermind, I figured it out. It was my firewall. I changed my settings to custom policy. It was in safe mode, so it didn't allow certain networks and shit.
   
Closed Thread

Bookmarks

Tags
internet, problem, strange

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




All material copyright 1998-2019, TeenHelp.
Terms | Legal | Privacy | Conduct | Complaints

Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000-2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search engine optimization by vBSEO.
Theme developed in association with vBStyles.